annacc.blogg.se

Världens tönt..

Kategori: Allmänt

..är jag. Jag sitte rhär och är typ nevös och nojjar över sommaren. Herregud, skärpning! Kommer skratta åt det här om tre veckor. Jaaa, har aldrig vart ifrån denna ö en hel sommar, så delade känslor om det. Men, det är bara en grej i min hjärna och det är äventyr! Så ska det va! Puss hej leverpastej från en Annasomintevilljobbakl07.00imorgonbitti. (lycka till med frukostpasset i sommar)

snölängtan

Kategori: Allmänt

Jag vill känna hur jag studsar upp och ned i svängarna och ljudlöst åka nerför med skidor under fötterna och snö virvlande upp i ansiktet.

Sommarfjäll

Kategori: Allmänt

HejHejHallå! Hänt sen senast; Mystid och lugn hemma i Ekeby, katter, mamma och pappa, Jens och Agnes, heltid på förskola till sommaren, Årebesök med vårskidåkning och fest. Men det är inte slut på händelser än, (trummvirvel) för jag har fått jobb på Storulvåns fjällstation i sommar, så himla glad! När ett äventyr slutar börjar nästa. Så vill jag att mitt liv ska vara och så är det också! När jag fick beskedet vart det lite ångestladdat. jag hade helt ställt in mig på att vara på Gotland hela sommaren, men kan omöjligt säga nej till en sommar bland fjälltoppar. Ska bli så kul, har gått och drömt om det här halva våren! Stannar troligtvis där uppe till början av oktober och då är det inte långt kvar till vintersäsongen börjar. Tror jag har bestämt att jag ska va skidlärare hela säsongen och ev satsa på att klara sista skidlärarutbildningssteget! En sak till har ju hänt. Jag mamma och Agnes var på en föreläsning med Niclas Rodhborn, om någon kollat på "Mot alla odds". Hur som helst, blev jag så imponerad och lugn på nått sett när jag hörde han berätta om sina livsöden och sitt sett att vända botten till toppen. Att vända något negativt till något positivt. Att ibland kan några dörrar stängas, men de stängda dörrarna kan hjälpa till att öppna nya. Gick ifrån föreläsninngssalen med en glad känsla i kroppen och gick ner till strandpromenaden och såg på solnedgången. Mysig tjejkväll!