annacc.blogg.se

happyface

Kategori: Allmänt

Har haft sånt sjukt bra flyt idag! Eller först var kidsen jobbiga på förskolan, men roliga när de lekte i alla lera som finns ute nu. Ett av de jobbigaste barnen satt på en repgunga och jag stod och önskade att denne skulle ramla rakt ner med ansiktet först i den enorma och geggiga vattenpölen under. Hahahah, så elak, jag vet. Men det hade vart så sjukt kul, karma! Hur som helst, får massa cash tillbaka från försäkringsbolaget från vår lilla Japan-Filippinerna incident. OOOOCCCCHHHHH Mamma kom just med ett fyra dagars liftkort i Åre, Ingen kan vara gladare än mig just nu :D :D Hallå, måste ju berätta att jag ska på jobbintervju för några fjällstationer i Jämtland och då är intervjun i slutet av april, i Åre, sååååå taggg!!! SKIDOR!!

japowminnen

Kategori: Allmänt

Åhh herre! Sitter och läser igenom bloggen från Japan-tiden. Har fortfarande inte riktigt fattat att vi varit där. Det har varit så många intryck nu en lång tid. Först pow och berg, sen Tokyo, sen Filippinerna , hem till Gotland i två dagar sen direkt in i skidlärarvärlden.
Hur som helst. Jag minns ett åk vi gjorde i första veckan i Niseko. Vi gick upp till toppen, sikten var noll, var snurrig i huvudet av allt det vita. Mjukt som tusan var det under skidorna. Så fort vi kom ner till trädgränsen var det fluff-fluff-fluff och väldigt trötta ben på mig. Var tillslut tvungen att slänga mig för jag insåg att jag inte kunde svänga om det skulle komma ett träd. I alla fall, det var det djupaste jag åkt ditills i hela mitt liv, så häftigt! När vi kom ner var vi tvugna att slänga oss i snön och typ vråla av lycka, iiiihhhhhh!

tidsmaskin

Kategori: Allmänt

"Framme i Niesko, övertrötta och taggade till tusen, hoppade ut ur bussen och var tvungna att känna på snön. Den kändes som florsocker, yyyeeaaah, imorgon tar vi de första pudersvängarna :D"
Alltså läste detta från min fb-wall typ 4 jan. iiihhhhhhhh, ta mig tillbaka