annacc.blogg.se

taggar om till sommaren

Kategori: Allmänt

Vintersäsongen börjar lida mot sitt slut. Traditionsenligt fullt ös på alla fronter. Sista jobbveckan blev riktigt fin med mycket sol, härliga elever och flödande fantasi när bara ett fåtal liftar var öppna. Vi saknade våra kära kollegor som var i Hemavan och tävlade i freerideSM!! Bra gick det för dem och de kom nöjda tillbaka till Åre och avslutade säsongen med oss.
En eftermiddag drog vi tappra skidlärare som inte hängde i Hemavan med oss snickers, vatten, spadar och ett taggat humör och begav oss upp på mullfjället,Vi letade dropp och fann ett bra iaf innan vi tog fikapaus. Vi var inte nöjda än utan letade upp ett ställe att bygga en kick på och lattjade, flippade och hoppade tills solen gick ner och värmen försvann. En av säsongens bästa skiddagar. I skymningen, totalt utmattade efter att ha hållit igång i fem timmar gled vi ner mot personalrummet och såg till vår förfäran att barnområdet stod kvar...

Sista jobbdagen kom och vi var två skidlärare som kämpade mot sju barn i vinterns sista skidskoleavslutning! Kampen slutade 1-1. Helgen bestod av grillning, bygget, säsongsavslutning på parkvillan. Måndag tagg förfest och fest på Tott med hela Duvedsgänget. Bartömning i Tege och idag kallsnöåkning i Tväråvalvet! Är så imponerad av att det fortfarande finns snö och bra skidåkning kvar trots att mer än halva vintern har levererat plusgrader!
Majbrasa ikväll och sen är det packa, städa och hem till Gotland som gäller! Kan bara säga tack och bock till en av de bästa säsongerna av dem alla! Åre/Duved, på återseende!

puss skischool

Kategori: Allmänt

Åhhh, det kom just ett slag mot mitt ansikte. Det är bara tre veckor kvar av denna vintersäsong nu! Det går så fort. Jag vill hem och ha vår men samtidigt stanna här för evigt! En sak är säker, nästa vinter kommer med att spenderas i Duved/Åre, med världens bästa!
SM var kalas, dagen pepp med tävlingar, kvällen så stökig den kan bli med 250 skidlärare på samma plats. Ja, ni fattar, fullt ös, typ medvetslös (minneslös).

Puckelpepp

Kategori: Allmänt

Åhh nej, vaknade just med en nervösklump i magen! Imorgon är Det skidlärarSM och i år ska jag utmana mig själv lite extra. Jag ska nämligen inte bara deltaga i storslalomen utan i även i puckel! Igår sladdade jag cicci och Felix upp den, tre taggade, men lite ensamma skidlärare för ändamålet. Hur som helst, helt annan känsla än när vi åkt i den gamla barnpuckel som legat i samma backe. Då har det vart frustration och Depp, igår övergick det till riktigt SMpepp! Fast man kan ju va nervös ändå, eller hur!? Vi har i alla fall bestämt att vi ska sätta en annan mentalitet i puckeln. Alla kan faktiskt vara med! Hur som helst blir det jag, Cicci, Ebba som kör, sen tio andra tjejer som är snorbra! Det blir kul, eller vi ska ha kul iaf:)